Silviu P.
Data: 02.09.2014
Sunt foarte bucuros ca in sfarsit am gasit niste adevarati profesionisti.Propunerea lor de amenajarea a apartamentului in care locuiesc m-a luat cu totul prin surprindere intr-un mod placut. M-am simtit foarte confortabil cu stilul lor de lucru si le-am dat mana libera totala. ZaZa Design și echipa lor de mesteri zugravi au facut ca intreaga amenajarea a apartamentului sa fie o placere. Felicitari!
Simona D.
Data: 08.08.2014
Lucrul cu ZaZa Design ma învățat atât de multe despre designul interior .Intotdeauna mi-a fostfrică de culoare și ei m-au ajutat trec peste asta. Lucrul cu ei este atât de distractiv și usor.Bravo! Tineti-o tot asa!
Mihai G.
Data: 14.11.2014
ZaZa Design sunt cei mai buni in design interior și in managementul de proiect,care s-a intins pe intreaga durata a amenajarii casei .Sunt atât de creativi si au fel uimitor de a usura deciziile clientilor atunci cand trebuie sa aleaga decoratiunile de interior . Chiar am simțit că totul este sub control și am fost atât de încântati cand am vezut ca proiectul 3D s-a materializat si a prins viata!
Andreea S.
Data: 14.11.2014
Specialistii Zaza Design sunt adevărati experti in meseria lor . Au înțeles imediat cum am vrut să arate casa mea . Creativitatea și atenția la detalii confirma de ce sunt in topul celor mai buni specialisti in design interior