Info
x
Info

Pentru acest apartament spatios, nou, am ales materiale naturale - piele, lemn, piatra pentru a crea un interior cald si primitor, iar cromatica aleasa pentru mobilier vine sa accentueze senzatia de spatiu oferita de spatiul si asa generos al livingului.

Beneficiarii acestui proiect - un cuplu tanar de oameni de afaceri - a decis ca doreste sa imbine lucrul de acasa cu activitatile de recreere specifice zonei de living, am decis impreuna cu ei sa introducem barul cu dubla functionalitate: deopotriva ca delimitare a spatiilor si ca loc de birou temporar, atunci cand proprietarii doresc acest lucru. 

Zona de dining este aerisita, potrivita cinelor cu prietenii, avand dimensiuni rezonabile. Este delimitata de spatiul de living prin consola multimedia care indeplineste atat rolul sau functional, cat si pe aceea de perete decorativ si biblioteca. 

La crearea unui astfel de proiect de amenajare interioara cu destinatie rezidentiala oferim beneficiarului nu doar o schita de design ci si planuri detaliate ale mobilierului si decoratiunilor, precum si o selectie eficienta de furnizori agreati de noi, care sa respecte bugetul clientilor nostri si standardul nostru de calitate.