Info
x
Info

Planul de design pentru aceasta cafenea a pornit de la asocierea cu produsele pe care proprietarii au dorit sa le includa: produse naturale, proaspete si sanatoase, asa ca am decis sa sustinem acest concept si prin design. 

In planul de amenajare am prevazut multe materiale naturale, elementul central al decorului fiind barul imbracat in muschi si peretii decorativi acoperiti cu plante. 

Mobilierul este realizat din lemn masiv, iar canapelele sunt din piele ecologica. Tot mobilierul este realizat pe comanda de catre furnizorii nostri. 

La decorul proaspat si rafinat constribuie asocierea echilibrata dintre parchet si piatra naturala, precum si elementele din lemn natural ce decoreaza peretii. 

La crearea unui astfel de proiect de amenajare interioara cu destinatie comerciala oferim beneficiarului nu doar o schita de design ci si planuri detaliate ale mobilierului si decoratiunilor, precum si o selectie eficienta de furnizori agreati de noi, care sa respecte bugetul clientilor nostri si standardul nostru de calitate.