Info
x
Info

Pentru proiectul de amenajare al acestui apartament generos am utilizat spatiul amplu oferit de zona de dining si de living. Intrucat proprietarul apartamentului a solicitat ca aceste doua zone sa satisfaca cerintele vietii lui sociale active, am gandit cele doua zone ca oaze de confort si socializare. Zona livingului este dominata de canapelele confortabile, din material textil rezistent la pete. Culoarea deschisa a acestora a impus alegerea unor materiale tehnice care sa poata fi usor curatate. 

In zona de living am optat pentru o masa cu blat de marmura, ideala pentru serate formale. Elementele spectaculoase de decor - corpurile de iluminat si de mobilier cu accente de bronz, precum si obiectele de arta alese - intregesc atmosfera bogata si rafinata, fara insa a incarca spatiul. 

Nota centrala a acestui proiect a fost ideea unui lux rafinat, lipsit de stridente de orice natura. Asa am ales materiale de cea mai buna calitate, dar fara branding sau design recognoscibil, tocmai pentru a tempera opulenta adusa de marcile de top pe care le-am folosit in decorul acestui spatiu. 

La crearea unui astfel de proiect de amenajare interioara cu destinatie rezidentiala oferim beneficiarului nu doar o schita de design ci si planuri detaliate ale mobilierului si decoratiunilor, precum si o selectie eficienta de furnizori agreati de noi, care sa respecte bugetul clientilor nostri si standardul nostru de calitate.