Info
x
Info

Pentru amenajarea acestui living, proprietarii si-au dorit un interior luxos, care sa sublinieze spatiile generoase si detaliile de stil alese pentru constructia intregii case. Ca sa accentuam ideea unui interior luxos am apelat la materiale rafinate, cum este cazul podelelor din marmura, dar si al tapetului de matase. Barul este de asemenea din marmura, iar coloanele decorative sunt executate din poliuretan facut la comanda, tencuite apoi in armonie cu linia interiorului. 

Mobilierul este executat pe comanda, din lemn, cu tapiterii din matase brodata. Tot la comanda este executat si panoul decorativ din lemn ce incadreaza barul si poate fi glisat pentru a obtura zona acestuia, cand se doreste. 

La crearea unui astfel de proiect de amenajare interioara cu destinatie rezidentiala oferim beneficiarului nu doar o schita de design ci si planuri detaliate ale mobilierului si decoratiunilor, precum si o selectie eficienta de furnizori agreati de noi, care sa respecte bugetul clientilor nostri si standardul nostru de calitate.