Info
x
Info

Pentru acest apartament modern am ales accente tari de galben pentru mobilier, care sa creeze unitate la nivelul designului ales pentru cele 3 camere ale apartamentului. Nuantele neutre folosite pentru pardoseli si pereti aveau nevoie de elemente care sa invioeze interioarele. 

Proprietarii, o familie de tineri din Constanta, si-au dorit spatii in care sa isi regaseasca energia, de unde si accentele puternice din mobilier. Cu toate acestea, in ansamblu apartamentul este echilibrat cromatic, iar texturile variate folosire pentru decor au fost gandite pentru a crea profunzime spatiilor. 

Totodata, in amenajare s-a tinut cont de dorinta proprietarilor de a alege materiale care se intretin usor, pentru a scurta timpul alocat pentru curatenia apartamentului. In plus, a fost nevoie sa gasim solutii practice de depozitare, asa ca mai toti peretii placati cu lemn ascund, de fapt, spatii pentru depozitare. 

La crearea unui astfel de proiect de amenajare interioara cu destinatie rezidentiala oferim beneficiarului nu doar o schita de design ci si planuri detaliate ale mobilierului si decoratiunilor, precum si o selectie eficienta de furnizori agreati de noi, care sa respecte bugetul clientilor nostri si standardul nostru de calitate.