Info
x
Info

Pentru o receptie de hotel pe litoral am ales o multitudine de materiale naturale care sa ofere deopotriva intimitate, caldura si rezistenta in timp, precum si o intretinere usoara a suprafetelor. Receptia acestui hotel de langa Constanta avea nevoie o renovare. Am ales  pentru decorare  o serie de accente calde si rafinate, asa ca am alaturat piatra naturala din zona Dobrogei cu placari din lemn (MDF furniruit).

Mobila din acest proiect de amenajare a fost executata la comanda de catre colaboratorii nostri. Canapelele sunt din piele naturala si au fost de asemenea facute la comanda, in reteaua noastra de furnizori agreati. Corpurile de iluminat au fost importate de noi iar tesaturile de decor sunt achizitionate din comert. 

La crearea unui astfel de proiect de amenajare interioara cu destinatie comerciala oferim beneficiarului nu doar o schita de design ci si planuri detaliate ale mobilierului si decoratiunilor, precum si o selectie eficienta de furnizori agreati de noi, care sa respecte bugetul clientilor nostri si standardul nostru de calitate.