ZaZa Design and Construct a crescut din cautarea mea pentru frumos, inovatie si functionalitate. Cand am pornit pe acest drum, in 2005, stiam ca imi doresc sa creez si sa construiesc spatii care sa devina "acasa" pentru clientii mei, in care sa se regaseasca rafinamentul si confortul design-ului contemporan. Creez interioare cu linii simple in care introduc materiale naturale cum ar fi piatra, metal, sticla si lemn care construiesc atmosfera specifica acestui stil.

 

ZaZa Design a crescut din dorinta de a contura o lume mai frumoasa si mai armonioasa. Am adus, in interioarele pe care le-am creionat pentru clienti, conceptele care stau la baza identitatii noastre estetice: elemente naturale, spatii atent definite, caldura si confort, indrazneala estetica.  Apoi le-am dat forma finala discutand cu clientii nostri, in asa fel incat fiecare dintre ei sa se regaseasca in totalitate in noile interioare pe care le-am gandit pentru ei.

 

Clientii ne cereau o solutie completa pentru realizarea proiectelor noastre si pentru a satisface aceasta nevoie a lor am dezvoltat si partea de executie efectiva a proiectului 3D. Pentru asta am creat Zaza Construct, divizia tehnica de mesteri zugravi, instalatori si electricieni. Astfel putem sa le oferim clientilor nu doar un plan de amenajare interioara ci o solutie integrata pentru realizarea tuturor elementelor de design, de la instalatii la mobilier si decoratiuni.

 

Zaza Construct se bazeaza mai ales pe utilaje de ultima generatie, care ne permit sa executam lucrarile rapid si cu echipe restranse. Apeland la inovatie tehnologica putem sa scurtam semnificativ timpul de executie al unei lucrari si sa asiguram un nivel ridicat de calitate la care predam lucrarile, bazandu-ne pe elemente obiective si controlabile. Astfel suntem punctuali in predarea proiectelor si implementam cu succes cele mai noi si eficiente tehnici de lucru folosite in industrie.

 

Cred ca bazandu-ne pe tehnologie de ultima generatie in constructii, cu o echipa de oameni valorosi si seriosi si aplicand elementele designului contemporan am reusit sa creez o companie care ofera punctualitate, seriozitate, calitate si adaptabilitate, valori care stau la baza bunelor relatii pe care le-am cultivat cu clientii de-a lungul timpului. ZaZa design and construct inseamna translatarea acestor valori in relatia cu clientii nostri, iar misiunea noastra este de a crea interioare frumoase si functionale care sa fie adaptate clientilor nostri, cu promptitudine si seriozitate, la o calitate ireprosabila.